Egy hét van hátra a Mobilitástechnikai Konferencia és Kiállításig

Foglald le ma jegyedet! Ne felejtsd el lefoglalni a Gála Vacsora jegyedet is! Biztosítsd be az exkluzív 20% kedvezményt!

Az esemény a nemzetközi mobilitás mérnöki közössége számára a legjelentősebb kapcsolatépítési lehetőség lesz 2023. szeptember 12. és 14. között a Nemzetközi Barcelona Kongresszusi Központban, Spanyolországban. Ez egy fantasztikus hét lesz!

A három FISTA nap során a mobilitás technológiái, módszertanai és stratégiái kerülnek a fókuszba a tervezéstől és a gyártástól egészen a használatig azáltal, hogy összehozzuk a holnap mobilitási technológiájához szükséges mérnöki innováció számos különböző területét.

Nézd meg a programot az összes 4 eseményhez!
• FISITA Világkongresszus itt
• FISITA Európai Intelligens Biztonsági Konferencia itt
• FISITA
Mobilitás Világtalálkozó itt
• EuroBrake itt

Foglald le ma jegyedet! Biztosítsd be az exkluzív 20% kedvezményt! Használd a TMCEsmE23 kódot!
Nézd meg a regisztrációs oldalt, hogy hozzáférj az összes résztvevői csomag és Gála Vacsora lehetőséghez itt. További információkat találhatsz a FISITA eseményprogramjáról itt: www.fisita.com/tmce.

Emlékeztető… Ne felejtsd el lefoglalni a helyedet a Gála Vacsorán! A foglalások szeptember 6-án, szerdán éjfélkor zárulnak (CEST időzóna szerint). Siess… tartsd szem előtt a naptáradban!

Reméljük, hogy csatlakozni tudsz a FISITA-hoz szeptember 13-án, szerdán, 19:00 – 22:00 között a Nemzetközi Barcelona Kongresszusi Központ legfelső emeletén található teraszon. Élvezd a lenyűgöző kilátást a Földközi-tengerre, miközben beszélgetsz iparági kollégáiddal, új kapcsolatokat teremtesz, és élvezed az esti szórakozást! Ez egy fantasztikus este ígérkezik! Ne hagyd ki…

#TMCE #FISITA #Barcelona