X-Challenge Városi Mikromobilitás Verseny

Kedves X-Challenge Pályázó!

 

Készen állsz a városi mobilitás forradalmasítására? Vagy éppen a fenntartható közlekedés jövőjének alakítására, amely alapjaiban változtatja meg a jelenleg ismert városi közlekedést Budapest mértani közepén, a X. kerületben?

Tarts velünk az X-Challenge Városi mikromobilitás versenyen és koncepcióddal aktívan járulj hozzá a zöldebb kerület megteremtéséhez, a közlekedési szokások változtatásával egy fenntarthatóbb élet megvalósításához.

A mikromobilitás innovációs kihívás jövőbe látó középiskolásokat, egyetemistákat, vállalkozókat, gondolkodókat és a városok szerelmeseit kívánja megszólítani és felkérni olyan ötletes koncepciók, víziók, konkrét akciótervek kidolgozására, amelyben például a különböző generációk eltérő mobilitási igényeit figyelembe véve vagy különböző mikromobilitási eszközök alkalmazásával és mobilitási csomópontok kialakításával elérhetővé válhat a jövő fenntartható, zöld kerülete.

Az ötletverseny fő témája az mikromobilitás, így a jelentkezők ötleteinek, megoldásainak kapcsolódnia kell ezen területek legalább egyikéhez:

  • városi mobilitás forradalmasítása
  • fenntartható közlekedés jövője
  • zöldebb kerület megteremtése
  • közlekedési szokások megváltoztatása
  • mobilitási csomópontok kialakítása
  • bármely más mikromobilitással kapcsolatos ötlet vagy megoldás

Itt az idő, hogy akár egyedül vagy csapatban, újragondold és formáld a városi közlekedést!
A pályázati anyagokat 2023. október 16. éjfélig várjuk.

A versennyel és a pályázattal kapcsolatos részleteket itt találod: https://xgain.hu/x-challenge/

Nincs rossz ötlet, minden koncepció értékes!

Az X-GAIN csapata

https://xgain.hu/